Не изпускай невероятните оферти в Fact.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Забавление за малки и големи! 1 час ползване на ледена пързалка с инструктор, плюс наем на кънки и пособия за безопасно пързаляне

1 час ползване на ледена пързалка с инструктор, плюс наем на кънки и пособия за безопасно пързаляне

Търсите нови развлечения за цялото семейство? Клуб за кънки на лед Gold Ice Infinity ви кани да се раздвижите, докато се забавлявате от сърце!

1 час ползване на ледена пързалка с инструктор, плюс наем на кънки и пособия за безопасно пързаляне:

Варианти на офертата:
За един възрастен (над 18г) 11 лв вместо 16 лв Грабни
За едно дете от 9 до 18 ненавършени години 12 лв Грабни
За едно дете до 9 ненавършени години 13 лв Грабни

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 15 Януари до 17 Март 2020г.
  • С предварително записване на: 098 890 5254.
  • Офертата важи за ползване в следните дни и часове:
    - Сряда: 15:00 - 16:00ч;
    - Събота и Неделя: 11:30 - 12:30ч.
  • В посочените часове се събира група и пързалянето се води от инструктор.
  • Всеки клиент може да ползва неограничен брой ваучери.
  • Всички други глобални условия на Fact.bg
Задай въпрос

Осигурено от Кънки клуб Gold Ice Infinity

Клуб за кънки на лед Gold Ice Infinity провежда ежедневни целогодишни занимания и тренировки в групи и индивидуално с деца, младежи, спортисти, състезатели, аматьори от всички възрасти, по предварителна заявка и график и натоварване според нивото на усвоените умения на всеки за пързаляне. По график се провеждат и задължително-пожелателните, особено за състезателите, занимания по танци, модерен/класически балет, обща и специализирана физическа подготовка. По график и с предварително записване се провеждат и възстановителните и релаксиращи физиотерапевтични процедури и прегледи.

Gold Ice Infinity е спортен клуб за пързаляне с кънки върху лед, с преобладаващи дейности насочени към работата с деца, младежи и всякакви възрастови групи, обединени от всеобщото желание да карат кънки върху лед; Както и за системни и/или почасови занимания и тренировъчна и спортно-състезателна дейност за любители, спортисти, аматьори, за занимания и дейности по техническа и физическа подготовка и обучение по спорт, включително и за здраве, по пързаляне с кънки върху лед, включително фигурно пързаляне с треньори, педагози, хореографи, инструктори, академични специалисти и др.; А така също и за организиране, провеждане на домакинства и участие в спортно-развлекателни събития, състезания, партита, лагери/кампове, обучения, семинари и др. изяви и мероприятия; Осигуряване на ежедневно-тренировъчна екипировка и облекло, тематични костюми и аксесоари, пособия и специализирано оборудване и инвентар, аудио и видео материали и др. рекламни материали.

Gold Ice Infinity е създаден с най-главната си цел, да бъде от Висша полза на обществото, за подобряване на здравето и физическата активност на хората, психическата годност, развиването на социални отношения и постигане на високи резултати на всички нива.

Gold Ice Infinity е обединение, извършващо общественополезна дейност.

Gold Ice Infinity провежда заниманията си по график на територията на Зимен дворец на спорта, гр. София, ж.к. Студентски град.

Повече информация за Кънки клуб Gold Ice Infinity можете да откриете във Facebook.

Галерия

София, Студентски Град, Зимен дворец на спорта, партер (срещу кафенето) 098 890 5254 По график.
Офертата е осигурена от МЕГАСПОРТ ПРО ЕООД, ЕИК: BG204102435, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 10.01.20 до 15.03.20.
1 час ползване на ледена пързалка с инструктор, плюс наем на кънки и пособия за безопасно пързаляне
Цена: 11 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
16 ЛВ
Промо отстъпка:
31 %
Спестяваш:
5 ЛВ
52грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти