Не изпускай невероятните оферти в Fact.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Деси Добрева с нов концерт заедно с македонския виртуоз Джамбо Агушеви и 100 каба гайди - на 12 Ноември в Зала 1 на НДК

Деси Добрева с нов концерт заедно с македонския виртуоз Джамбо Агушеви и 100 каба гайди - на 12.11 в НДК

Деси Добрева - ангелски глас и дяволска стихия в едно на сцената - завладяваща емоция, която се очаква с туптящото сърце. Станете част от едно уникално музикално изпълнение, заедно с македонския виртуоз Джамбо Агушеви, 100 каба гайди, Цветан Недялков и Михаил Йосифов!

Концерт на Деси Добрева на 12 Ноември от 20:00ч в Зала 1 на НДК 24.50 лв вместо 35 лв Грабни

Повече за концерта:

В навечерието на зимата Деси ще сгрее и внесе уют в душите ви с нова порция емоция. Нейната запазена марка.

Година и половина след първия си концерт в емблематичната Зала 1, за Деси се случиха много и все хубави неща: сингълът ѝ "ДОС" покори радиостанциите в България, а отскоро надхвърли и пределите на родината - след Словения, вече звучи в националното радио на Германия "ARD". Видеоклиповете на гореспоменатата "ДОС" и "Песен на Червената шапчица", които Деси засне, се радват на все по-нарастващ интерес, а до Нова година предстоят да излязат още три видеоклипове на прекрасни песни.

След препълнените спортни зали във Варна и Пловдив, десетките концерти в цялата страна и турнетата й в САЩ, Австралия, Нова Зеландия и Европа Деси продължава да увеличава своята публика и затвърждава лидерската си позиция в областта на етно музиката

И така дойде време за нова среща в зала 1 на НДК. Изненадите и гостите на концерта ще се разкриват една по една: македонският виртуоз Джамбо Агушеви, 100 каба гайди, Цветан Недялков, Михаил Йосифов и и още много изненади затова останете на линия и следете събитието.

Скрий текста

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 12 Ноември 2019 (Вторник).
  • Разпечатаният ваучер е небходимо да се замени за билет на билетната каса на НДК - между 18 и 19:30ч в деня на събитието.
  • Концертът на Деси Добрева ще се състои на 12 Ноември (Вторник) от 20:00ч в Зала 1 на НДК.
  • Офертата важи за място в Блок 6, 1 - 5 ред.
  • Всички други глобални условия на Fact.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Агенция Тop Artists

Агенция Тop Artists е специализирана агенция за професионален артистичен мениджмънт, създадена по модел на водещи световни образци, с основна цел да обслужва и обгрижва таланта и изявите на своите артист-изпълнители и от друга страна, да предоставя качествени услуги в областта на събитийния мениджмънт.

Агенцията е създадена от Атанас Янкулов - мениджър с богат опит в креативния сектор и въвеждането на световните практики. Зад агенцията стои фирмата Топ артист БГ ЕООД като гарант за коректност, в името на това всичко да се случва по правилния начин.

Повече информация за Агенция Тop Artists можете да откриете на адрес www.topartists.bg/?fbclid=IwAR2Nhi9LgmMSMNTeOjblnrFeOb44qfQzh_MYaawN-tXDhw7Ey4EnZEaDid8

Галерия

София, НДК 02/ 916 63 00 www.topartists.bg/?fbclid=IwAR2Nhi9LgmMSMNTeOjblnrFeOb44qfQzh_MYaawN-tXDhw7Ey4EnZEaDid8 Понеделник - Петък: 9:00 - 20:30ч.
Офертата е осигурена от ТОП АРТИСТ БГ ЕООД, ЕИК: BG203774693, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 19.09.19 до 11.11.19.
Деси Добрева с нов концерт заедно с македонския виртуоз Джамбо Агушеви и 100 каба гайди - на 12.11 в НДК
Цена: 2450 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
35 ЛВ
Промо отстъпка:
30 %
Спестяваш:
10.50 ЛВ
32грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти