Не изпускай невероятните оферти в Fact.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Консултация с психолог - индивидуална или семейна, от Психолог Галина Друмева

Консултация с психолог - индивидуална или семейна

Грижите ли се достатъчно добре за своето вътрешно спокойствие, намирате ли време да подобрите своя емоционален комфорт, да повишите настроението си, да си върнете радостта от живота? Психолог Галина Друмева ще ви помогне с отговорите на тези въпроси.

Консултация с психолог
(60 минути):

Варианти на офертата:
Индивидуална 19.90 лв вместо 40 лв Грабни
Семейна 25 лв вместо 50 лв Грабни

Повече за консултацията с психолог:

Знаете ли как да се справите с лошото и потискащо настроение, негативните и натрапливи мисли, тревожните очаквания, че може да се разболеете от страшна болест, че нещо лошо може да ви се случи, паническите атаки, които ви плашат и ограничават, тежките събития и кризи в семейството, с конфликтите и различните желания и очаквания в партньорската връзка, с лошото поведение на децата ви? Има ли проблем, има и решение. Всеки има правото да бъде щастлив и успешен! От вас зависи дали ще инвестирате във вашето психическо и физическо здраве сега, докато не е дошло времето да се грижите за болести и безрадостно ежедневие. Грижата за себе си днес, е радост и щастие утре!

Какво представлява психологическата консултация?
По време на психологическа консултация, клиентът може да сподели своите проблеми, теми, затруднения, неприятни усещания, с които иска да се справи и да излекува. Психологът подпомага клиента да намери най-правилното решение, да се освободи от неприятните състояния, да се почувства отново щастлив и уверен в собствените си сили да се справя с всяка трудност в живота си, и да изпитва удоволствие в от своите занимания. Психологическите техники и методики за работа са: медитативни упражнения, техники за релаксация и отпускане, арт терапия, музикотерапия и др. В сигурно и защитено пространство и запазване на пълна поверителност на личната история на клиента, психологът ще ви окаже помощ, съчувствие и подкрепа да освободите натрупаното емоционално и физическо напрежение, да се справите с тревожността, страховете и проблемите си във всяка една сфера от живота.

Скрий текста

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 8 Ноември до 7 Декември 2019г.
  • С предварителна уговорка на: 088 78* **** (покажи).
  • Всички други глобални условия на Fact.bg
Задай въпрос

Осигурено от Психолог Галина Друмева

Галина Друмева е магистър психолог, специалност "Психология и психопатология на развитието", с опит в работата с родители и деца, деца със СОП, семейни двойки, с хора, оплакващи се от лошо настроение, негативни мисли, панически атаки, зависимости, депресивни състояния, семейни конфликти и др. Извършва индивидуални, семейни, брачни, онлайн консултации.

Галерия

Шумен, Център, ул. Марин Дринов 8 088 78* **** (покажи) Понеделник - Събота: 10:00 - 20:00ч.
Офертата е осигурена от СДРУЖЕНИЕ ФОЛКЛОРЕН ТАНЦОВ АНСАМБЪЛ ГАЙТАНИ, ЕИК: 127509834, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 08.11.19 до 24.11.19.
Консултация с психолог - индивидуална или семейна
Цена: 1990 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
40 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
20.10 ЛВ
Офертата изтича след:
82:37:05
10грабнати ваучера

Още за разграбване:

Изследване на TSH, FT4 и FT3
Топ цена: 25лв
18 грабнати ваучера
Изследване
Изследване
Виж всички оферти